Afbeelding
Gemeente Bunnik

Wethouder De Groot opent Zomerschool

8 juni 2022 om 16:45 Activiteiten

BUNNIK Het weer verklapt het niet... maar de Zomerschool is vandaag gestart! Wethouder van Bunnik 0=AZVTntdXFmBY32k11DGeYnms7sv7PfWUeMGWdoT8BldpT6FUJsuqB617Vo8H9c9JN3HKVdTOSobBHz59-4p830xRCCC83RpaaibATpmeRgFcqpFakxs3qoHlW-Uhpw5VKxwQPwYDPz_J1A9VEp7flC_uSpJz_QyCITd9Oeyop6klhw&__tn__=-]K*F" tabindex="0" target="_blank">Hilde de Groot opende woensdagmiddag officieel de Zomerschool door het in ontvangst nemen van het activiteitenboekje.

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Het boekje krijgen inwoners binnenkort in de bus bij het 0=AZVTntdXFmBY32k11DGeYnms7sv7PfWUeMGWdoT8BldpT6FUJsuqB617Vo8H9c9JN3HKVdTOSobBHz59-4p830xRCCC83RpaaibATpmeRgFcqpFakxs3qoHlW-Uhpw5VKxwQPwYDPz_J1A9VEp7flC_uSpJz_QyCITd9Oeyop6klhw&__tn__=kK*F" tabindex="0" target="_blank">Bunniks Nieuws. Kun je niet wachten? Kijk nu alvast via https://bit.ly/3zrxqQu..

De werkgroep Zomerschool Werkhoven, Odijk, Bunnik heeft weer een mooi programma gemaakt voor alle inwoners van de gemeente Bunnik die niet op vakantie gaan. Dit jaar verspreid de werkgroep met trekkers Femke Dotman en Mieke Hansen-Hilhorst het activiteitenprogramma onder ruim 6000 huishoudens via ‘t Groentje. Het boekje ligt ook op meerdere plekken bij de supermarkten. 

ACTIVITEITEN Elk jaar stijgt het aantal deelnemers en activiteiten. Hansen-Hilhorst: ,,Het is geweldig hoeveel mensen er activiteiten willen organiseren in de zomer. Het is in deze tijd moeilijk om nieuwe dingen in te plannen. Nu zien we pas hoe fijn het is als er überhaupt activiteiten zijn.” 

De Zomerschool Bunnik is er voor alle inwoners van Werkhoven, Odijk en Bunnik. Voor jong en oud is er van alles te doen. Sommige andere activiteiten zijn een voortzetting van het gebruikelijke programma. Vooral voor ouderen is het fijn dat er niet meer zo’n maandenlang gat valt. De Zomerschool voorziet duidelijk in een behoefte. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie