Afbeelding
Bunnik Beweegt

Opening Zomerschool door wethouder Jocko Rensen

20 juni 2021 om 16:00 Activiteiten

BUNNIK Wethouder Jocko Rensen heeft op 16 juni de Zomerschool Bunnik geopend.

Op 1 juli gaat de Zomerschool Bunnik echt van start. Inwoners van de gemeente Bunnik kunnen zich aanmelden voor activiteiten deze zomer. Het programmaboekje lag vorige week bij iedereen op de mat en dat was een perfect moment voor een feestelijke opening. Wethouder Jocko Rensen gaf het startsein achter de oude dorpskerk in Bunnik, bij de Witte Huisjes. Een mooie plek aan het water, met op de achtergrond waterpret van de kinderen uit de buurt.

Die plek is één van de bijzondere plekken waar inwoners ‘effe buurten’ tijdens de Zomerschool. Dat is een activiteit uit het programma die vaker terugkomt, bij verschillende organisaties en bij mensen thuis. Een klein groepje daarvan was ook aanwezig bij de opening op 16 juni.

Namens de werkgroep Zomerschool hielden Femke Dotman van Krachtig Krommerijn en Esther Hilhorst van Bunnik Beweegt een praatje over het succes van het zomerprogramma in de afgelopen jaren. Ook stonden ze stil bij het vreemde coronajaar. Femke: ,,We zijn enorm trots dat we dit jaar weer veel activiteiten hebben en hopen natuurlijk dat nog meer mensen meedoen dan voorgaande jaren.”

Staand tussen drie ballonnen met daaraan het programmaboekje gaf de wethouder aan hoe belangrijk de Zomerschool is voor de gemeenschap en de verbinding. De drie ballonnen staan symbool voor de drie dorpskernen: Werkhoven, Bunnik en Odijk. Door de programmaboekjes los te knippen van de ballonnen nam Jocko Rensen de aftrap. Met koffie, thee en taart als afsluiter was de opening zeer feestelijk en geslaagd. Op naar een mooie zomer!

Ook meedoen met een activiteit? Kijk eens op www.bunniksamen.nl. Daar staan alle activiteiten op een rij.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie