Afbeelding
Multiple Voice

Multiple Voice op zoek naar nieuwe koorleden

Activiteiten

ODIJK Multiple Voice is een koor dat bestaat uit 25 enthousiaste zangers en zangeressen in de leeftijd van 35 tot ongeveer 60 jaar. ,,We gaan binnenkort van start met een nieuw project, waarmee we op 22 mei in het Wapen van Odijk twee miniconcerten zullen geven. Daarom zijn we op zoek naar extra zangtalenten”, vertelt Elma van Wijk van het koor. ,,We zingen van Queen tot Michael Bublé en van Phil Collins tot Eric Clapton; voor het totale repertoire kan men kijken op de website.”

ALTEN ,,We zijn in eerste instantie op zoek naar alten, maar ook andere stemmen zijn welkom. Na overleg kijken we wat mogelijk is.”

OPROEP ,,Niet veel tijd hebben, maar wel leuke arrangementen zingen? Wel proberen, maar nog niet zeker weten of je langer dan een half jaartje wilt blijven: allemaal prima! Ook op projectbasis ben je van harte welkom bij ons koor!”

Belangstellenden kunnen langskomen op dinsdagavond bij de repetitieavond van 20.15 uur tot 22.15 uur bij de St.Nicolaaskerk, St.Nicolaaslaan 1 in Odijk.

Voor een overzicht van het repertoire en andere informatie, zie de website: https://www.multiple-voice.nl/ of bel naar Elma van Wijk 06-46552067.

advertentie