Multiple Voice
Multiple Voice Martin Leijen

Doe mee met het Kerstconcert van Multiple Voice!

2 september 2018 om 07:53 lokaal

ODIJK Vrijdagavond 21 december geeft Multiple-voice een kerstconcert in het Witte kerkje in Odijk, waarbij ze verschillende sfeervolle nummers ten gehore zullen brengen.
Ben je al langer op zoek naar een leuk koor in de regio en hou je van een uitdaging? Meld je dan nu aan als nieuw lid en doe mee aan het kerstconcert! Men is  vooral op zoek naar alten maar ook andere stempartijen zijn van harte welkom.

Het koor bestaat uit circa 25 enthousiaste leden in de leeftijd van ongeveer 25 tot 55 jaar en staat onder leiding van Michael van Breemen. Het koor is verbonden aan de H.Nicolaaskerk van Odijk en daar oefent men elke dinsdagavond van 20.15u-22.15u. Het koor heeft een gevarieerd, voornamelijk Engelstalig repertoire dat ze zingen tijdens een mis of op verschillende locaties zoals het Korenfestival in Bunnik, Bunninchem en het Diakonessen ziekenhuis. Het repertoire is ook terug te vinden op de website.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan in september vrijblijvend luisteren en meezingen op de komende dinsdagavonden in de H. Nicolaaskerk in Odijk of bel voor meer informatie naar Elma van Wijk. (06-46552067) Zie ook de website: www.multiple-voice.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie