Afbeelding
Laura van Daalen

De Waanzinnige Boomhut Doe Expo RUIMTE-REIS in Waterliniemuseum

Activiteiten

BUNNIK In het Waterliniemuseum op Fort bij Vechten is tot juni de Waanzinnige Boomhut Doe Expo RUIMTE-REIS te zien en te beleven. De Ruimte-reis is geïnspireerd op het 10de boek van de populaire kinderboekenserie ‘De Waanzinnige Boomhut’. De boeken van Andy Griffiths (auteur) en Terry Denton (illustrator) zijn meermaals bekroond. Inmiddels telt de boomhut al 130 verdiepingen! 

Andy en Terry beleven en creëren de meest fantasievolle avonturen en proberen ook nog hun boeken op tijd klaar te krijgen! In het Waterliniemuseum is de wonderlijke wereld van Andy, Terry en Jill verbeeld in doe- en beleef-opdrachten en staat geheel in het teken van de ruimte. In de Doe Expo zijn oogbollen, blobs, lasers, een ruimteschip en een raket! Deze gekke expositie is te zien in de bomvrije kazerne en buiten op fort bij Vechten, één van de grootste forten van Nederland in de Hollandse Waterlinies (Unesco Werelderfgoed). De doe expo daagt kinderen uit om te spelen, samen te werken en in de wereld van boeken te stappen, maar ook in die van hun eigen waanzinnige verhaal.

De Waanzinnige Boomhut Doe Expo is van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Bij het kopen van een entreekaartje voor het museum ontvangt ieder kind een begeleidend boekje en na afloop een certificaat. De entree bedraagt :5 t/m 12 jaar: 6,- euro + 2,50 euro toeslag voor de kinder expo, volwassenen: 9,50, t/m 4 jaar: gratis, Museumkaart: gratis, parkeren 4,- euro. 

Het Waterliniemuseum bevindt zich op Fort bij Vechten, Achterdijk 12 in Bunnik, telefoonnummer 030-6565285. 

Kijk voor actuele informatie op www.waterliniemuseum.nl. 

Afbeelding
Afbeelding
advertentie