Afbeelding
Richard Thoolen

‘Sinterklaasviering in Werkhoven gecontroleerd, maar grootser dan ooit’

11 november 2021 om 15:28 Activiteiten

WERKHOVEN Jong Nederland Werkhoven heeft besloten om alleen een gecontroleerde Sinterklaasviering te organiseren op zaterdag 21 november in het Kwartier. ,,Gezien de ontwikkelingen en maatregelen rondom corona”, aldus de organisatie. ,,We vinden het belangrijk om niet alleen voorzorg te nemen richting het dorp, maar ook richting onze eigen vrijwilligers.” Volgens Jong Nederland hoeft niemand lang te treuren, want dit jaar wordt de viering grootser dan ooit. 

De happening begint om 14.00 uur en bij aanvang wordt de QR-code gescand bij iedereen met de leeftijd van 13 jaar en ouder. ,,Op deze manier willen wij de viering toch door laten gaan en zo de kinderen niet het feest van het jaar ontnemen.”

TEKENINGEN De brievenbus van de Sint staat dit jaar op een andere locatie dan voorheen, namelijk bij de Delteykschool. ,,Lever hier je mooiste tekeningen en verhalen in en wie weet wordt jouw tekening of verhaal wel speciaal behandeld tijdens de Sinterklaasviering. Wij zien iedereen graag 21 november in het Kwartier!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie