Afbeelding
idea

Bibliotheek Bunnik gaat weer open

24 mei 2020 om 11:41 Activiteiten

BUNNIK Goed nieuws voor de bibliotheekleden. Bibliotheek Idea Bunnik vanaf dinsdag 26 mei weer geopend met aangepaste openingstijden en dienstverlening. Zo kan iedereen weer boeken en andere materialen lenen en terugbrengen.

Op woensdag 6 mei kondigde premier Rutte aan dat alle bibliotheken in Nederland open mogen. Bibliotheek Idea heeft de afgelopen week de Bibliotheek zo ingericht, dat het voor bezoekers én medewerkers veilig is om in de bibliotheek te zijn.  

Voorlopig is de bibliotheek alleen open voor het lenen en terugbrengen van boeken en materialen.Het lenen gebeurt via de zelfservicebalies, het terugbrengen kan via de inleverbrievenbus. De leestafel, werkplekken, koffieautomaat en toiletten zijn tijdelijk buiten gebruik. Vragen stellen bij de balie kan maar indien mogelijk ontvangt de bibliotheek deze liever per mail of per telefoon(klantcontact@ideacultuur.nl, 085-8222777).

Omdat de bibliotheek niet teveel mensen binnen mag laten, vragen we klanten thuis al hun keuze maken en exemplaren reserveren. Zo staan ze al klaar en is elke klant ook maar kort in de bibliotheek aanwezig. Het blijft mogelijk om ook in de bibliotheek je keuze te maken. De bibliotheek vraagt om zoveel mogelijk alleen te komen. Een volwassene mag met 1 kind t/m 12 jaar naar binnen.Kinderen mogen niet alleen naar de bibliotheek.   De komende periode breidt Bibliotheek Idea haar openingstijden en dienstverlening verder uit. 

Meer informatie over de heropening is te lezen op de website www.ideacultuur.nl/open. Vanaf dinsdag zijn de tijdelijke openingsuren dinsdag van 10.00 – 13.00 uur en op woensdag en vrijdag van 14.00 –17.00 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie