Afbeelding
Kuun Jenniskens

Gewijzigde inzameldagen afval rondom Hemelvaart en Pinksteren

10 mei 2020 om 07:53 Maatschappelijk

BUNNIK Op Hemelvaartsdag (21 mei) en tweede pinksterdag (1 juni) is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN)gesloten en vindt er geen inzameling van huishoudelijk afval plaats. Ook de recyclingstations zijn tijdensdeze feestdagen gesloten. De inhaaldagen kan men terugvinden in de gratis RMN-app of via inzamelschema.rmn.nl.

Op Hemelvaartsdag zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze donderdag leegt, staan nu op een andere dag ingepland. Deze inhaaldag kan zowel voor als na Hemelvaartsdag zijn en is te vinden in de RMN app en op inzamelschema.rmn.nl. De container moet op de inhaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staan. 

Voor Tweede pinksterdag geldt hetzelfde. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze maandag leegt, staan ook op een andere dag ingepland. 

Wegens de maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn alle (inzamel)activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen. Voor meer informatie en het laatste nieuws kan men terecht op www.rmn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie