Afbeelding
Politie Nederland

89-jarige fietser uit Bunnik vanmorgen overleden na verkeersongeval

23 september 2019 om 17:18 Ongeval

BUNNIK De politie maakte maandagmidag bekend dat de 89-jarige fietser is overleden die op vrijdag 20 september bij een verkeersongeval op de Stationsweg in Bunnik tussen een fietser en een automobilist betrokken was. De politie onderzoekt de aanrijding en komt graag in contact met getuigen.

door Kuun Jenniskens

Wat gebeurde er? Op vrijdag om 11.20 uur werden de hulpdiensten gebeld omdat er een aanrijding was voorgevallen. Ambulance, politie en traumahelikopter spoedden zich vervolgens naar het ongeval. Daar bleek dat een 89-jarige man uit Bunnik zwaargewond was geraakt toen hij met zijn fiets in botsing was gekomen met een auto. De auto werd bestuurd door een 83-jarige vrouw uit Odijk. Het slachtoffer werd door een ambulance met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Op maandag 23 september is de man in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

De politie onderzoekt de toedracht van deze aanrijding. De recherche wil graag spreken met getuigen van dit tragische ongeval. Telefoonnummer van de politie is 0900-8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie