Nieuwe huisstijl Hardon @home
Nieuwe huisstijl Hardon @home Hiemstra publiciteit

Nu ook in Houten: Kaasshop op wielen Hardon@home breidt uit

Nieuws Deel je nieuws

Kaasshop op wielen Hardon@home breidt uit

 

VOORTHUIZEN - Hardon@home, de kaasspecialist nu ook sinds kort in Houten, heeft een splinternieuwe mobiele kaasshop in gebruik genomen. Tegelijkertijd lanceert eigenaar Ton Hardon een nieuwe online zaak: de Dutch Cheese Shop waarmee zijn kazen de hele wereld over gaan.

 

Wie denkt dat de ‘winkel op wielen’ verleden tijd is, heeft het mis. Al vijfenveertig jaar levert Hardon@home exclusieve kaasspecialiteiten bij restaurants, campings, grote bedrijven en bij mensen thuis. Drieënhalf jaar geleden nam Ton Hardon de zaken van zijn oom over. Sindsdien rijdt de Voorthuizense ondernemer zelf van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds door Midden Nederland. Vanaf nu met een nieuwe wagen in een modern en fris jasje, vertelt Ton Hardon. “Hardon@home is een kaasspecialist van deze tijd en dat willen we ook uitstralen. De nieuwe huisstijl straalt klasse uit. Het past bij de onderscheidende producten die wij bieden.”

 

Méér dan alleen kaas

Van hele jonge graskaas tot brokkelkaas en komijnekazen tot Beemster light kazen. En van geitenkazen tot een grote sortering aan buitenlandse kazen. In de wagen van Hardon@home vind je alle specialiteiten van een echte delicatessenzaak. Inclusief een uitgebreid assortiment aan noten en ambachtelijke slagers producten van slager Van Rhee uit Uddel.

“Het is niet zomaar kaas”, vertelt Ton. “Het is Beemsterkaas. Die wordt gemaakt van koeien die minstens honderdtachtig dagen per jaar buiten staan en vers gras eten. Daardoor is de melk en kaas van de beste kwaliteit en dus het lekkerste!” De kazen zijn dan ook niet voor niks al een aantal jaar op rij de winnaars van ‘Beste kaas in Nederland’. “Je proeft het buitenleven. Het is kaas die heerlijk smaakt bij een borrel, in combinatie met bijvoorbeeld een lekkere noot en goede wijn of natuurlijk gewoon op brood.”

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Al jaren rijdt Ton langs een vaste route om zijn  klanten te bezoeken. Met een luide bel laat hij weten dat hij er is. In woonwijken óf bij het verzorgingstehuis om de hoek. “Mensen komen direct naar buiten als ze me horen”, vertelt Ton. “Hardon@home heeft niet alleen een nuttig, maar ook sociaal aspect. Zeker bij verzorgingstehuizen is het altijd één groot feest. Voor oudere mensen die slecht ter been zijn is het natuurlijk ook een uitkomst dat ik de zuivelproducten aan huis kom afleveren. Het halve huis komt naar buiten om te kijken en (bij) te kletsen. Ik vind het leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bovendien ken ik sommige mensen al zo lang. Daar heb ik echt een band mee opgebouwd. Dan wil je ook gewoon even horen hoe het gaat.”

 

Volgende stappen

Een nieuwe huisstijl is volgens de kaasspecialist pas het begin. Zeer binnenkort wordt er ook een speciaal koffie-assortiment uitgerold en kunnen mensen in het buitenland ook genieten van Hardon’s kazen. “Zóveel toeristen zijn gek op de Nederlandse kazen”, vertelt Ton. “Daarom hebben we de webshop dutchcheese-shop.com gelanceerd. Een online winkel waar  mensen in het buitenland kazen en andere delicatessen kunnen bestellen!” Zo breidt de kaasspecialist langzaam de zaken uit. Gelukkig krijgt Ton daarbij hulp van zijn vrouw. “Als ik ‘s avonds terugkom van het rijden, zet zij de bestellingen voor de volgende dag al klaar en zorgt dat alles is aangevuld. Hardon@home is dus een echt familiebedrijf!” Ondanks de grote toekomstplannen blijft het persoonlijk contact dan ook het belangrijkste voor Ton. “Klanten sturen mij via WhatsApp hun bestelling door. Of ik krijg ‘s ochtends nog een aanvullende bestelling. Die manier van omgang vind ik belangrijk. En dat zal ook altijd zo blijven. Ongeacht de nieuwe huisstijl, kleding of wagen!”

Elke maandag op Winkelcentrum Het Rond van 9.30 uur tot 17.00 uur
Elke zaterdag op Winkelcentrum Castellum van 9.30 uur tot 17.00 uur.

 

Kaasspecialist Hardon @home

Verbindingsweg 14

3781 LS Voorthuizen

Tel. 0342 422956

GSM 06 36484946

E mail info@weydeland-kaasshop.nl

Facebook: kaasspecialist Hardon at home

www.weydeland-kaasshop.nl

advertentie