Afbeelding
autosloperij.nl

Je auto verkopen was nog nooit zo makkelijk

21 mei 2018 om 08:51 Nieuws

Woon jij in de omgeving van Utrecht en rijd jij eigenlijk al veel te lang  met je oude auto of camper rond? Zijn de reparatiekosten zo hoog dat het eigenlijk niet meer uit kan? Overweeg je al jaren dat deze verkocht zou moeten worden maar je vraagt je af wie er nu nog iets overheeft voor de oude bak. Probeer het dan eens bij de autosloperij. Dit is een ontzettend milieuvriendelijke manier om de auto van je auto af te komen en jij krijgt er een mooi bedrag voor. De auto zelf wordt op een duurzame manier verwerkt. Onderdelen die nog bruikbaar zijn worden doorverkocht en de rest wordt netjes verwerkt.

Ophalen waar en wanneer het jou uitkomt

Als je gebruik maakt van de autosloperij wordt je auto, bedrijfsauto en zelfs je Camper gratis opgehaald op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Je krijgt meteen een vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag wordt onmiddellijk uitbetaald. Tevens wordt het afmelden bij de RDW en belastingdienst voor je geregeld. Ook hier heb je dus geen omkijken meer naar. Hoe makkelijk is dat?

Hoe gaat dit in zijn werk?

Op de website van de autosloperij kun je het kenteken invoeren van de (sloop)auto die je wilt verkopen. Hierbij vul je de kilometerstand in en of deze nog een geldige APK heeft. Ook kun je, als je haast hebt telefonisch contact opnemen met het bedrijf. Een medewerker zal telefonisch de details van de betreffende auto of camper met u doornemen en naar aanleiding hiervan telefonisch een bod uitbrengen.

Wat gebeurt er met mijn auto?

Als de auto bij de sloperij is afgeleverd wordt eerst de vloeistof eruit gehaald en begint men met het demonteren van de bruikbare onderdelen van de auto. Deze worden vervolgens beoordeeld op kwaliteit. Hierna worden de nog bruikbare onderdelen opgeslagen in een database en zijn ze klaar voor het recyclingproces. Als een particulier of bedrijf onderdelen nodig heeft van een ouder type auto kunnen ze hier terecht om te zien of het onderdeel op voorraad is en zo krijgt het weer een nieuw leven. Jij kunt eventueel na verkoop een nieuwe auto kopen en ook dat is duurzaam. Nieuwe auto’s zijn een stuk schoner in het verbruik dan de oude. Zo behaalt iedereen voordeel bij de verkoop en sloop van de oude auto.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie