Carnaval barst los in Ojik!

2 februari 2018 om 00:00 Nieuws

De Rijnpinters uit Ojik hebben weer een volle carnavalsagenda in het weekend van donderdag 8 februari tot en met dinsdag 13 februari. In het aankomend weekend worden er voor allen leeftijdscategorieën gezellige carnavalsactiviteiten georganiseerd. Prins Bassie 3 nodigt je van harte uit om een of meerdere van deze activiteiten bij te wonen!

Donderdagavond 8 februari zal het Plus Carnaval stamppottenbuffet worden georganiseerd voor alle ouderen binnen onze gemeenschap in de Leutbunker (dorpshuis van Ojik).

Vrijdagavond 9 februari organiseren de Rijnpinters de Pronkzitting in de eigen Leutbunker. De sleuteloverdracht in de gemeente Kikkerloo start om: 20:00 uur. Aansluitend gevolgd door de feestavond. Entree: 5 euro.

Zaterdagmiddag 10 februari staat vanaf 14:00 uur de hele Lindenhof vol met allerlei attracties voor het Kindercarnaval. Entree: 2 euro per kind (ouders, grootouders en/of verzorgers hebben vrij toegang).

Zaterdagavond 10 februari staat het Demasquébal op het programma. De zaal is open vanaf 21:00 uur. Entree: 10 euro (vanaf 16 jaar).

Zondagochtend 11 februari begint de carnavalsdag traditiegetrouw met de Carnavalsmis. Dit jaar zal deze dienst worden gehouden in de Nicolaaskerk in Ojik. De mis start om 10:00 uur.

Zondagmiddag 11 februari start om 13:11 uur de grootste en mooiste Carnavalsoptocht van de Kromme Rijnstreek. Gevolgd door de Instuif XL in de Leutbunker!

Maandagavond 12 februari staat de nieuwe Kinderdisco op het programma. De avond is van 18:30 uur tot 20:00 uur in de Leutbunker. Er zal limonade en snoep zijn voor de kinderen. Entree is gratis voor iedereen.

Maandagavond 12 februari sluiten wij de laatste avond in Leutbunker af in een nieuw jasje: Kielenbal: The VOICE of OJIK! Ben jij of ken jij de nieuwe stem van Ojik? laat je dan horen. Sleep een mooi prijzenpakket in de wacht en wordt onze openingsact tijdens OJIK DRAAIT DOOR 2019. Geef je op via info@rijnpinters.nl. Zaal is open vanaf 21:00 uur. Entree: 5 euro.

Dinsdagavond 13 februari wordt het carnavalsweekend afgesloten met het Haringhappen in Café Twins. De avond start om 21:00 uur. Vrij entree voor iedereen.

Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang voor alle activiteiten.

Kijk voor meer informatie over de Rijnpinters en hun programma op www.rijnpinters.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie