Weth. Dhr. de Groene lanceert bij Gezellige Winkel 16-02-2018 verkooppunt Charlottes Freubelhoekje!

Nieuws

Stichtse Vecht/Breukelen: Vrijdag 16 februari 2018 om 14.45 uur lanceert de succesvolle onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje bij 'Shop in Shop De Gezellige Winkel' in Breukelen (op een schitterende A-locatie midden in het centrum) haar nieuwe 2e fysieke verkooppunt. Deze winkel is te vinden aan de Herenstraat 1 (3621 AP). Wethouder Pieter de Groene (Gemeente Stichtse Vecht-Economische Zaken-D66) zal aanwezig zijn om dit heugelijke moment te openen met een speech.

Wat is Charlottes Freubelhoekje? Charlottes Freubelhoekje maakt handgemaakte haarknipjes, knipjesborden, diadeems en andere producten met een persoonlijke touche. Ook wordt er ingespeeld op de verschillende 'feestdagen' qua producten. Alles wat Charlottes Freubelhoekje maakt is MAATWERK! Geen enkel product is hetzelfde.

Wat is Shop in Shop De Gezellige Winkel? De Gezellige Winkel is een shop-in-shop op een schitterende A-locatie midden in het centrum van Breukelen waar verkoper en koper elkaar treffen. Meer dan 80 winkeltjes in 1 winkel en een maandelijks wisselend assortiment. Deze winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.30 uur & zaterdag tussen 10.00-17.00 uur.

advertentie