OJIK DRAAIT DOOR!

Nieuws

Na het succes van voorgaande jaren is het dit jaar weer tijd voor OJIK DRAAIT DOOR 2018! Deze vierde editie van het inmiddels befaamde feest van CV de Rijnpinters zal plaats vinden op zaterdag 13 januari (aanvang: 21:00 uur).

Het dorpshuis in Odijk (Rijneiland 7) zal weer worden omgebouwd tot de immer gezellige Leutbunker met twee feestzalen. Deze zalen zullen tijdens OJIK DRAAIT DOOR!, een feest voor jong en oud, worden gevuld met artiesten die een feestje kunnen bouwen. Dit jaar zijn de artiesten in de eerste feestzaal: Marco Kraats, DJ Maurice, Stef Ekkel, De Alpenzusjes en 2nd Bass. Voor de oudere zal DJ Kix platen uit de jaren 80 en 90 draaien in feestzaal twee.

Tickets voor OJIK DRAAIT DOOR! heb je al voor slechts 15 euro bij de Primera in Odijk of op de avond zelf aan de deur voor 17,50 euro (VOL=VOL). Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis entree (leeftijd: 16+).

BlaasKapellenFestival

In hetzelfde weekend als OJIK DRAAIT DOOR! zal vrijdag 12 januari het Kromme Rijn BlaasKapellenFestival worden georganiseerd (aanvang: 20:30 uur). Een record aantal van 10 blaaskapellen zal zijn repertoire ten gehore brengen in de Leutbunker. De blaaskapellen spelen deze avond om de Publieksprijs, maar natuurlijk vooral voor de eeuwige Ojikse roem (gratis entree)!

Heel Bunnik helpt Iris!

Iris Melssen komt door de ziekte van Lyme amper meer uit bed. In Nederland is zij uitbehandeld. Haar hoop is gevestigd op een stamceltherapie in Duitsland. Dit wordt niet vergoed door de verzekeraar. Tijdens het aankomend carnavalsweekend zal er geld worden opgehaald voor Iris. Elke euro en/of consumptiemunt is van harte welkom. Kijk op www.doneeractie.nl/red-iris-haar-leven/-4832 voor meer informatie over deze actie.

Voor meer informatie over CV de Rijnpinters en de feestagenda zie: www.rijnpinters.nl.

advertentie