And're Rieu opent Constantia's 110 jarig jubileum

Nieuws

Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven bestaat dit jaar 110 jaar. Tijdens het nieuwjaarsconcert op zondag 7 januari jl. werd het jubileum officieel afgetrapt. Traditioneel getrouw klonken er tijdens zo'n nieuwjaarsconcert de nodige drie kwart maten. Het vrolijke concert werd onverwacht onderbroken door een goedgelijkende And're Rieu die meende al aanwezig te moeten zijn voor een optreden. Op dat moment was hij echter even te vroeg maar kon hij wel getuige zijn van de presentatie van het jubileumprogramma.

De jubilerende muziekvereniging zal in 2018 groots uitpakken om aandacht te besteden aan haar 110 jarig bestaan. Op zaterdag 7 april zet de vereniging in samenwerking met toneelgezelschap BeZet uit Werkhoven een muzikale vertelling op de planken onder de titel: "Zo ging dat in Werkhoven, of soms net even anders". Muziek wordt afgewisseld met vertellingen, (historische) filmbeelden en hilarische sketches.

In juni kan op een mooie zomerse avond zomaar de muziekvereniging bij u op de stoep staan met de "Kris Kras door Werkhoven zomeravondconcerten".

In september trakteert de muziekvereniging vervolgens de schooljeugd in Werkhoven op een week lang muziek en muziek maken. Een groot schoolproject zal uitgerold worden op de basisschool in Werkhoven om de kinderen te kunnen laten genieten van samen muziek maken met aan het einde van de week als climax een groots schoolpleinconcert.

In november krijgt Werkhoven haar eigen Vrijthof met het grote And're Rieu concert. Baljurken zullen over de vloer ruisen. Een keur aan artiesten zal hun opwachting maken en met de maestro himself op de bok zal het publiek kunnen walsen, swingen en feesten.

Tot slot van het nieuwjaarconcert maakte de muziekvereniging van de gelegenheid gebruik om Carrosseriebedrijf Mulder uit Bunnik te bedanken voor hun jarenlange ondersteuning en de toezegging deze voor de komende jaren dubbel en dwars te continueren. Een mooie opsteker voor de muziekvereniging uit Werkhoven in haar jubileumjaar.

advertentie