Gerard van Schaik 25 jaar dirigent bij Drumfanfare Victoria

Nieuws

Drumfanfare Victoria heeft samen met de leden en dirigent Gerard van Schaik een bijzondere mijlpaal bereikt. De heer Van Schaik was afgelopen december 25 jaar dirigent bij de drumfanfare. In deze 25 jaar heeft hij de fanfaresectie en de leerlingen met veel passie en geduld begeleidt en onderwezen. Een groot deel van de leden van Drumfanfare Victoria is ooit begonnen als leerling van Gerard, waar hij ze klaarstoomde om mee te spelen bij de fanfare. De drumfanfare hoop nog vele jaren door te kunnen gaan met de samenwerking met Gerard van Schaik.

Op 25 maart 2018 zal het jaarlijkse concert plaatsvinden in het Postillion Hotel in Bunnik. Tijdens het concert zal blijken hoe succesvol deze samenwerking is en iedereen is uitgenodigd om te komen kijken/luisteren. Drumfanfare Victoria verwelkomt u graag in het Postillion Hotel in Bunnik. De toegang voor het concert is gratis en er is voldoende, gratis, parkeergelegenheid. Vanaf 13:30 uur zijn de deuren geopend en om 14:00 uur zal het concert beginnen. Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om gezellig een borrel te drinken en na te praten.

Om het bestaan van de vereniging te garanderen komen de leden deze periode bij u langs met de vraag of u donateur wilt worden of blijven. Mede dankzij de bijdragen uit de donateursactie kan de vereniging een aantal zaken financieel invullen.

Bent u nog geen donateur en wilt u de verenging steunen? Neem dan contact op met Hans Miltenburg (030-656 13 32) of meld u aan via de website (www.victoriabunnik.nl).

advertentie