Gratis harpconcert met Duo23

Nieuws

Treed binnen in de sfeervolle wereld van de harpmuziek!

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk eindejaarsconcert met Duo23, een tweetal harpisten dat op het hoogste professionele niveau muziek maakt. U ziet en hoort twee prachtige topinstrumenten: pedaalharpen "Stijl 23" van Lyon&Healy, bespeeld door Saskia Rekké en Annemieke IJzerman.

Het concert vindt plaats op 20 december om 19.30u in de MFA Kersentuin, Camminghalaan 27 te Bunnik.

Zo tegen het einde van het jaar kijkt u terug op een voorbij jaar. Misschien wel een bewogen jaar… Waant u zich dan tijdens het harpconcert even in een wereld zonder zorgen. Van tedere muziek met melancholische klanken tot klassiekers van wereldberoemde componisten.

Het concert staat in het teken van beweging, een gegeven dat zowel in de muziekkeuze als in de vorm van het concert tot uiting zal komen. Op het programma staan o.a. de "Danse Sacrée et Danse Profane" van Debussy, sfeervolle walsen van Glazunov en Gretchaninov en een bewerking voor twee harpen van de beroemde Prélude, Fugue et Variation van orgelcomponist César Franck.

Toegang gratis; vrijwillige bijdrage na afloop welkom.

"Docent&Friend" is een onregelmatig terugkerend muzikaal feestje op muziekschool "De Kromme Rijn". De docenten van de muziekschool laten zich ook graag van een andere kant zien en presenteren zich op het podium. In de serie "Docent & friend" staat steeds één van de docenten centraal, samen met zijn/haar muzikale vrienden. Zo maakt het publiek kennis met ensembles op professioneel niveau en met grote variatie in genres muziek.

advertentie
advertentie