Kerstconcert Jubilate Deo in Zeist

Nieuws

Grootkoor Jubilate Deo geeft onder leiding van dirigent Marco den Toom twee Kerstconcerten. Op vrijdag 22 december 2017 zingt het koor in de Oude Kerk van Zeist (20:00 uur), zaterdag 23 december is er een middagconcert in de Dorpskerk van Woudenberg (14:30 uur). Het programma is gevarieerd met traditionele kerstliederen (Marco den Toom), klassieke werken (Bach en Fauré) en Engelse koormuziek.

Mannenensemble Jigdaljahu, onder leiding van Bert Noteboom, verzorgt tijdens beide concerten een gastoptreden. Overige medewerkenden aan deze concerten zijn: Johan Bredewout (vleugel), Laura van der Stoep (viool), André van Vliet (orgel, 22-12) en Bastiaan Stolk (orgel 23-12). Kaarten kosten

€ 10,-- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Droogendijk (Voorstraat 23 Woudenberg) en Boekhandel Groenveld (Steynlaan 17 Zeist). Men kan ze ook aanschaffen via leden en kopen aan de kerk. Via de website www.koorjubilatedeowoudenberg.nl zijn de kaarten ook te bestellen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg heeft onder de enthousiaste leiding van Marco den Toom een breed repertoire op hoog niveau opgebouwd. Met geestelijke liederen, klassieke koorwerken van buitenlandse componisten, maar ook van Engelse koormuziek, negrospirituals en bewerkte gospels. Het koor geeft meerdere concerten per jaar die altijd begeleid worden door beroepsmusici. Leden van Jubilate Deo zijn niet alleen afkomstig uit Woudenberg, maar uit heel Midden-Nederland. Daardoor bekleedt het koor een regiofunctie en geniet het landelijke bekendheid.

advertentie