'Onze spirituele geschiedenis en toekomst'

Nieuws

Lezing van The Theosophical Society Point Loma-Blavatskyhouse over 'Onze spirituele geschiedenis en toekomst'

Wie heeft ons gemaakt en wat bepaalde de ontwikkeling tot de mens die wij nu zijn? Overheersen wij de aarde dankzij ons aanpassingsvermogen? Of is er sprake van toeval? Het zijn vragen die denkende mensen zich altijd hebben gesteld. Na de scheppingsverhalen uit religies en de evolutieleer van Darwin zijn wij nu op zoek naar een intelligent bouwplan achter het ontstaan van leven. Heb je deze verhalen en verklaringen nodig voor een 'eigen' universele visie op het bestaan van alles? Geldt het recht van de sterkste of de kracht van de samenwerking? Zijn onze spirituele geschiedenis en toekomst op dit moment anders dan 5000 jaar geleden of 5000 jaar na vandaag?

Neem plaats aan de tekentafel van je leven en bezoek de lezing over 'Onze spirituele geschiedenis en toekomst' op dinsdag 12 december 2017.

De lezing wordt gehouden in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. aAnvangstijd om 19.30 uur precies. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op de website: www.stichtingisis.org of bel (030) 2892179 / (030) 6372323. De lezing is ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

advertentie