Fancy Fiddlers spelen 10-12 in de Oude Dorpskerk in Bunnik

Nieuws

Op zondag 10 december a.s. zullen de Fancy Fiddlers opnieuw in de serie Kromme Rijn Concerten optreden. Het strijkersensemble de Fancy Fiddlers, inmiddels een begrip in de klassieke muziekwereld, bestaat uit viool- en cellotalenten in de leeftijd van 6 tot 19 jaar onder supervisie van de Hilversumse vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. De jonge violisten komen uit het hele land wekelijks naar Hilversum voor hun individuele lessen. Daarnaast wordt iedere zaterdag samen met celloleerlingen van collega-docenten in het Conservatorium van Amsterdam intensief kamermuziek gestudeerd in verschillende bezettingen onder de gemeenschappelijke noemer "Fancy Fiddlers".

Het programma blijft nog even een verrassing. Maar wat er wordt gespeeld is niet zo belangrijk, het gaat er veeleer om hoe ze spelen, dus laat u verrassen, nee, overrompelen door het aanstekelijk enthousiaste spel van deze jonge strijkers!

Zoals gewoonlijk houdt muziekhistorica Alice van Rossem een lezing in de Witte Huisjes achter de kerk van 13.45 - 14.45 uur; aldaar tevens reservering voor in de kerk. Entreeprijs: €10 p.p. Kinderen beneden 18 jaar en studenten hebben vrije toegang.

Voor meer informatie zie www.krommerijnconcerten.nl en www.fancyfiddlers.nl

advertentie