Nieuw seizoen MOA-podium start met getalenteerd jazz-trio

Nieuws

Een relaxte zondag met muziek en kunst, in de prachtige bosrijke omgeving van Amelisweerd. Dat is MOA-podium. Eind november begint MOA | Museum Oud Amelisweerd met een nieuw seizoen, in samenwerking met HKU Utrechts Conservatorium.

Op de eerste editie, op zondag 26 november, staat jazztrio Mitrovic, Makris & Smith op het MOA-podium. Pericles Makris (gitaar), Matija Mitrovic (bas) and William Smith (drum) zijn eerstejaars studenten aan het HKU Utrechts Conservatorium en volgen de afstudeerrichting Jazz. De mannen houden van improviseren en laten zich deze zondag inspireren door de sfeer van MOA en de tentoonstelling Made in China. Voortdurend op zoek naar grenzen, maakt het jazztrio een muzikale reis langs de beste muziek die de wereld te bieden heeft.

Over MOA-podium

In de herfst- en wintermaanden kun je elke laatste zondag van de maand muzikaal opwarmen bij een intiem ochtendconcert, geïnspireerd op het museum en de huidige tentoonstelling. Aansluitend hebben de bezoekers van MOA-podium gratis toegang tot Made in China: de bijzondere tentoonstelling met Chinese meesterwerken die nu in MOA te zien is.

Overige data

Zondag 17/12: Jazzduo met zang en gitaar (met Lizet Vink)

Zondag 28/1: Akoestisch duo (met Linde Tillmanns)

Zondag 25/2: Strijkkwartet (met Marina Cuesta)

Zondag 25/3: Nog niet bekend

INFO

Datum: zondag 26 november van 10.30 - 12.00 uur. Aansluitend museumbezoek.

Locatie: Theaterzaal van Koetshuis Amelisweerd, naast MOA

Toegang: € 15 / Museumkaart € 10 / HKU-pas gratis

(De toegangsprijs is inclusief museumentree + ontvangst met koffie/thee en wat lekkers uit de bakkerij van landgoedcafé de Veldkeuken)

LET OP: reserveer via info@moa.nl o.v.v. MOA-podium.

advertentie