Dubieuze huisarts in Bunnik

25 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Bij uitgeverij E-Pulp Publishers is het e-book 'De boerin die niet wilde sterven' van de Doornse detective-auteur Anne van Doorn verschenen. In deze spannende novelle solliciteert Liberty Pinho bij een huisarts H.J. de Vries in Bunnik. Na afloop van het vreemd verlopen gesprek, ontdekt zij dat er in Bunnik helemaal geen huisarts H.J. de Vries gevestigd is! Om de waarheid te ontdekken, neemt zij een particulier recherchebureau in de arm.

'De boerin die niet wilde sterven' is het zesde deel in een serie e-novellen over Lowina de Jong, die in dienst is genomen als leerling-detective. In dit verhaal loopt zij stage bij een recherchebureau in Enschede. Anne van Doorn: "Omdat Liberty Pinho in Almelo woont, komt zij bij Lowina terecht. Samen onderzoeken zij deze vreemde sollicitatie. Het spoor leidt naar een boerderij met een huiveringwekkend geheim. De novelle eindigt met een spannende ontknoping in het Langbroeker Weteringgebied."

Anne van Doorn publiceerde naast haar serie novellen ook de mysterieroman 'De ouders keerden niet terug', over een gezin dat in de Noordhollandse duinen verdween. Wie liever een papieren boek leest, hoeft niet te betreuren dat de novelle alleen als e-book is verschenen. Komend jaar brengt E-Pulp Publishers een bundel uit dat dit verhaal en nog vier mysteries bevat waarin Lowina de Jong ook in actie komt. De titel voor deze bundel luidt 'De bergen die geen vergetelheid kennen, en andere mysteries' en kan al bij de plaatselijke boekhandel en op internet gereserveerd worden. Deze uitgave komt maart 2018 op de markt voor 17,95 euro.

Geïnteresseerden kunnen het e-book 'De boerin die niet wilde sterven' verkrijgen via de webwinkels en www.e-pulp.nl. Het kost slechts 1,95 euro. Meer informatie over de auteur is te vinden op www.annevandoorn.be.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie