Van Christoffel Columbus tot Rutte III.

22 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

De scheepsbel klinkt. Het galjoen is bevoorraad en verlaat de haven, het onbekende tegemoet. Het schip moet straks de woeste zee bedwingen en nietsontziende piraten van zich afschudden. De euforie zal groot zijn wanneer het nieuwe land uit de mist zal opdoemen. Nieuwe culturen worden ontdekt, nieuwe muziek zal klinken.

Het najaarsconcert van Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven staat dit jaar in het teken van de grote ontdekkingsreizen. We slaan een muzikale brug tussen 1492 en het heden. Van Christoffel Columbus tot Rutte III. Opmerkelijk? Zeker, maar kom zelf ervaren hoe muzikaal dit klinkt.

Het najaarsconcert wordt door het fanfareorkest tevens aangegrepen als try-out voor het muziekconcours wat later in november zal plaatsvinden te Zutphen. Er zit een orkest op het podium wat tot in details is voorbereid en op scherp zal staan. Zelfs tijdens dit najaarsconcert zal het orkest al door een vakkundige jury worden beoordeeld om in de resterende periode tot het concours, de laatste puntjes op de i te zetten om daarmee de uitvoering tijdens het muziekconcours nog verder te verfijnen.

Dit concert vindt plaats op zaterdag 4 november 2017 in MFA Het Kwartier, De Curtis 7a te Werkhoven, Aanvang: 20.00 uur.

Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar á € 8,-. Voorverkoopadressen:

- Anton van Echtelt, Herenstraat 1, Werkhoven (tijdens de reguliere openingstijden)

- Voetakkerhoeve 2, Werkhoven (dagelijks tussen 18:00 en 20:30 uur)

Donateurs krijgen korting op vertoon van hun persoonlijke uitnodiging.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie