Herfstwandeling kloostertuin op 15 oktober en aansluitend concert bij Samaya te Werkhoven

5 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Kloostertuinen zijn vaak ware paradijsjes. Zo ook de voormalige kloostertuin van Gods Werkhof in Werkhoven. Op zondag 15 oktober om 13.30 uur bent u welkom deze unieke Engelse Landschapstuin te komen bezoeken.

Voordat we de tuin in gaan zal een vrijwilliger vertellen over de historie van de tuin en over hoe de zusters, die in afzondering leefden, de tuin bewerkten, onderhielden en ervan genoten. En hoe ze er ook begraven werden. Na dit verhaal kunt u zelf de bijzondere sfeer van deze tuin ervaren.

Toegang: € 6,00 incl. koffie of thee vooraf. Vooraf aanmelden niet nodig. De opbrengst is bestemd voor jaarlijkse verwendagen op deze mooie locatie voor zwaarbelaste mantelzorgers. Locatie: Hollendewagenweg 20 te Werkhoven.Meer info: www.godswerkhof.nl

Ook op 15 oktober op dezelfde locatie om 15.30 uur:

In de kapel van Samaya, voorheen priorij Gods Werkhof, luistert u naar sfeervolle ballads en chansons die het hart verwarmen. Met haar stem brengt Karin Menken inhoud, verbinding en rust teweeg, haar zang is van een ongepolijste schoonheid. John Jacobs begeleidt haar op gitaar met mooie door hem zelf geschreven arrangementen.

Toegang € 8,00. Zaal open vanaf 15.00 uur. Het concert duurt van 15.30 uur tot 16.30 uur.

Het is goed mogelijk om na de rondleiding het concert bij te wonen. U kunt er ook voor kiezen om alleen de rondleiding of alleen naar het concert te komen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie