22 september Elvis in concert in Studio A12

Nieuws

Elvis is alive en muziek uit de sixties blijft onverminderd populair. Reden voor Brothers in Bunnik om op 22 september aanstaande een avond te organiseren voor 'de jeugd van vroeger'. Het wordt een sixties party mét een live optreden van een van Nederlands beste Elvis imitators: Frank Anthony.

Vrijdag 22 september is Brothers het domein van fans van Elvis en muziek uit de sixties. De populaire band 'Calling Elvis' geeft deze avond een spetterend 'Tribute to the King' optreden. Zanger Frank Anthony, ook wel the best Dutch Elvis genoemd, betreedt al meer dan 30 jaar met groot succes de nationale en internationale podia. Als sound- en look-a-like verscheen de Nederlandse Elvis in verschillende televisieprogramma's bij o.a. Ivo Niehe, Catherine (RTL 4), Ushi & Van Dijk (SBS 6)

DJ Bobellow zorgt na het concert voor een op en top rock & roll feestje. Hij draait muziek uit de sixties, de gouden jaren van de popmuziek, van o.a. the Beatles, the Byrds, Cliff Richard, Roy Orbison, the Shadows en Elvis natuurlijk.

Brothers in Concert: Elvis

Vrijdag 22 september

Aanvang 20.00 uur

Locatie: Studio A12- Bunnik

Kaarten kosten €15 en zijn te koop via www.brothers.nl

advertentie
advertentie