Kom op 22, 23 en 24 september naar het Country festival op Buitengoed de Boomgaard in Bunnik

27 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

Wij zijn Stichting The Friends of Country Live en wij hebben al een paar avonden in 'Het Dak'in Leerdam met succes ons concept uitgevoerd.

Ons concept houdt in dat wij non-stop live muziek presenteren. Wij laten countrybands en solo-artiesten met elkaar samenwerken. Hieruit komen de mooiste duetten voort en meestal komen alle samenwerkende artiesten voor het begin- en slotnummer bij elkaar op het podium om te zingen. Dit laat een geweldige indruk achter!

Wij zijn al een tijd bezig om ook een groter festival op te zetten. Dit is een drie-daags festival wat op 22, 23 en 24 september 2017 gaat plaatsvinden op het evenemententerrein van buitengoed de Boomgaard in Bunnik, een prachtige camping met een goede faciliteiten en een prachtig terrein voor evenementen (kijk voor meer info op www.friendsofcountrylive.nl)

Vrijdag 22 september wordt geopend met een dj die van18:30 tot 21:00 draait. Daarna worden er kampvuren aangestoken en zal er door twee top vocalisten, Kris Robyan en Simon Burridge, akoestische muziek gespeeld worden.

Zaterdag 23 september zal er non-stop live muziek van 12:00 tot 00:00 gebracht worden door de Terry White Band, Amy Lee Bennet, Simon Burridge, A part of Sunday`s Child en de Music Road Pilots. Alleen tussen 18:00 en 20:00 wordt dit programma even onderbroken met cd muziek door DJ Aad. In die tijd hebben wij buiten een heuse BBQ waarvoor u zich nog kunt opgeven (dit kan ook via het voorverkoop formulier op de website).

Zondag is er weer non-stop live muziek van 12:00 uur tot 18:30, deze dag wordt verzorgd door de TR-Country band, The Cockroach Killers, Thilly Frank en onze huisartiest Simon Burridge!

Verder zal er genoeg te eten en drinken zijn, ook is er een westernmarkt.

Dit moet een topweekend worden, The friends of Country Live wil de liefde voor countrymuziek weer terug zetten op de kaart.

Help ons mee, wij willen graag de gezellige sfeer en de saamhorigheid in de country vasthouden! U bent hiervoor heel belangrijk. Kom in september naar ons toe in Bunnik en beleef de echte countrysfeer die wij voor ogen hebben.

Kom naar de camping voor het festivalgevoel of kom voor de muziek,

het dansen en de sfeer. WIJ ZIEN U GRAAG KOMEN!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie