GRATIS naar Filmhuis Odijk?

24 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

Wilt u GRATIS naar het Filmhuis Odijk? Op 1 september bijvoorbeeld naar de film Youth?

Dat kan! Als u de vaste vrijwilligers tijdens de filmavond assisteert, kunt u de film gratis bekijken. Neem voor meer informatie contact met het filmhuis op via info@filmhuisodijk.nl

Op 1 september draait het Filmhuis Youth, een film vol zwarte humor over ouder worden: dat het lichaam niet meewerkt is één ding, maar dat ook de geest steken laat vallen is iets waar soms moeilijk mee te leven is.

U geniet van het meesterlijke spel van de twee acteerkanonnen Michael Caine en Harvey Keitel. 'Youth' heeft een aangename vorm van humor. Regisseur Sorrentino (bekend van o.a. La Grande Belezza) schakelt regelmatig heen en weer tussen verschillende emoties, waardoor 'Youth' aan intensiteit wint. De muzikale diversiteit en geweldige dialogen vergroten dat gevoel.

Vrijdag 1 september om 20.00 uur in de Schoudermantel in Odijk. Kaarten kosten 6 euro en zijn in Odijk verkrijgbaar bij Slijterij Barrique. In Bunnik bij Eat&Joy. In Werkhoven bij bakkerij Sjaak Doeleman.

Wilt u op de hoogte blijven van de geplande films? Meldt u aan voor de mailinglijst via info@filmhuisodijk.nl - zo krijgt u als eerste bericht! Kijk ook op www.filmhuisodijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie