Aftrap Verhalen & Inspiratie uit Odijk

10 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Aftrap verhalen & inspiratie uit Odijk

Op donderdagavond 8 juni is de aftrap verricht van de nieuwste activiteit van de huiskamer van Odijk: "verhalen & inspiratie uit Odijk".

Paul Zeef, zelf inwoner van Odijk hield een inspirerende lezing over Michel de Montaigne, edelman, humanist, en uitvinder van het moderne essay als publicatievorm: de blog van de renaissance. Paul nam de ongeveer 30 aanwezigen mee op een tijdreis naar de 16e eeuw, een periode van godsdienstoorlogen, pest, sterfte, staatsgrepen en economische malaise.

Verrassende wending in de lezing, was de link die Paul legde tussen Michel de Montaigne als burgemeester van Bordeaux naar het Bunnikse bestuur. Hij deed dit samen met burgemeester Hans Martijn Ostendorp.

De huiskamer van Odijk wil met 'Verhalen & Inspiratie', Odijkers een platform bieden om hun passie te delen met haar leden. Voor 2017 staan op 28 september en 9 november de volgende bijeenkomsten ter inspiratie gepland. Nadere aankondiging over de inhoud tegen die tijd.

Als u iemand kent met een passie, of zelf een inspirerend verhaal te vertellen heeft, dan bent u van harte welkom. U kunt dat melden bij onze vrijwilligerscoördinator maartje.simons@huiskamervanodijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie