Klein Operakoor Wilhelminapark organiseert Une Soirée Démasquée

4 juni 2017 om 00:00 Nieuws

De eerstvolgende voorstelling van Klein OperaKoor Wilhelminapark (KOW) een 'Soirée Démasquée', wordt gehouden in de tuinen van Landhuis de Ridderhofstad Rhijnauwen op zondagavond 25 juni. In een vrije bewerking van de tweede acte van Die Fledermaus van Johann Strauss jr. zorgt het KOW voor een feest waar koor én publiek te gast zijn. Er kan gegeten worden, gedronken en gedanst. Voorafgaand aan de voorstelling biedt het Landhuis (de StayOkay) een theatermenu aan.

Une Soirée Démasquée

Zoals in elke kleine opera bevat het verhaal allerlei verwikkelingen met een veelvoud aan kwinkslagen. In het originele libretto van Die Fledermaus speelt de tweede acte zich af op een gemaskerde soirée, georganiseerd door hoofdrolspelers dr. Falke en zijn vriend Eisenstein. In de vrije bewerking door het Klein OperaKoor Wilhelminapark zijn publiek en koor allen te gast op de soirée. De muziek uit de acte omlijst het feest, onderwijl worden de gasten gefêteerd op drankjes en hapjes,

Tijdens deze soirée is niemand wie ze lijkt te zijn. En neemt de ene speler de andere op de korrel. Ontmoet gastheer dr. Falke, zijn vriend Eisenstein de mooie madame Marianka en de Spaanse gravin Lazarotte. Herkent Eisenstein zijn medewerker Adele en zijn eigen vrouw Rosalinde? Laat u niet van de wijs brengen en speel het spel mee. Masker op, masker af...

Klein OperaKoor Wilhelminapark

Het theaterkoor heeft de afgelopen vijftien jaar ieder jaar een voorstelling gegeven in Utrecht. Daarbij spelen en zingen zij het liefst op een bijzondere locatie die onderdeel wordt van de uitvoering, zoals de Winkel van Sinkel, de Stadsschouwburg, Ottone en Museum Speelklok.

Zondag 25 juni 2017 begint de voorstelling om 20.30 uur in de tuinen van Landhuis de Ridderhofstad Rhijnauwen (de StayOkay). Het koor wordt begeleid door het Dumont Blazersensemble en Reinder Mulder op de piano. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kleinoperakoor.nl Het tehatermenu is te bestellen via bunnik@stayokay.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie