Co Peek is nieuwe trainer

17 mei 2017 om 00:00 Nieuws

ODIJK Co Peek wordt de nieuwe trainer van SV Odijk, vanaf het seizoen 2017-2018. Huidige trainer Ton Gruters stopt na een jaar. Zijn ideeën over de toekomst en die van het bestuur van de club liggen te ver uiteen, aldus de club.

Co Peek heeft een rijk verleden bij SV Odijk. Tot zijn 35ste voetbalde hij er, waarvan de meeste jaren in het eerste elftal en afsluitend bij de veteranen. Daarna verzorgde hij trainingen verzorgd van de F-pupillen tot de A-junioren en het meidenteam van zijn dochter. Ook zat hij in de technische commissie. Zijn zoon Rick Peek voetbalt in de selectie.

De afgelopen drie jaar coachte Co bij DEV Doorn JO19-1, om ervaring op te doen bij een andere club. Co Peek: "Ik heb ontzettend veel zin in deze prachtige uitdaging. Ik hoop er het komende seizoen samen met de spelers, trainers, begeleiders, bestuur, alle vrijwilligers, supporters en alle sponsors een gezellige en sportieve tijd van te maken met hopelijk veel sportieve successen. De jeugd zal ik daarbij zeker niet vergeten want de jeugd heeft de toekomst."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie