Sfeervolle kerstmarkt Werkhoven

9 december 2016 om 00:00 Nieuws

Op zaterdag 17 december kunt u weer helemaal in kerstsfeer komen op de kerstmarkt in Werkhoven. Door de vele kraampjes met kerstversiering, kerststukken, sieraden en kerstkaarten. Maar ook door te luisteren en mee te zingen met de vele muziekoptredens van Constantia en zangkoren uit Werkhoven en Bunnik.

Tussendoor kunt u meedoen aan het Rad van Fortuin, waarmee u mooie prijzen kunt winnen. Voor de kinderen zijn er de vaste attracties zoals het springkussen, knutselen, ponyrijden en kerstverhaal luisteren. En uiteraard wordt voor de inwendige mens gezorgd met o.a. Glühwein, kerststol of een hamburger.

Programma

14.00 Opening

14.15 Jeugdensemble Constantia

15.15 Saxofoon kwartet Constantia

16.00 Werkhovens popkoor Mamma's en Pappa's

17.00 Koperensemble Constantia

18.00 Popkoor Bunnik

!8.30 Uitreiking Gouden Gloeilamp en Loting Gratis-lot-actie

19.00 Afsluiting

Nieuwe acties

Alle huizen in Werkhoven hebben een gratis-lot-flyer in de bus ontvangen. Door deze flyer op de kerstmarkt in te leveren ontvangt u een lotnummer. De trekking vindt plaats om 18.30 uur.

Anno's Dagwinkel ondersteunt het Dak van Werkhoven dit jaar door voor elke kassabon die wordt ingeleverd op de kerstmarkt 50 eurocent aan het Dak te schenken. Bewaar u kassabonnen tussen 12 en 17 december en lever ze op de kerstmarkt in.

De markt wordt gehouden rondom de kerk aan de Herenstraat 11 in Werkhoven van 14.00 tot 19.00 uur en staat in het teken van 't Dak van Werkhoven', de actie om het leien dak van de katholieke kerk te vervangen.

Voor meer informatie over de kerstmarkt zie www.dakvanwerkhoven.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie