Expositie Gemeentehuis Zeist tot en met 2 december 2016

Nieuws

Zeister schilderes exposeert in gemeentehuis

Momenteel exposeert Zeister schilderes Carly Paulsen- van de Horst in de hal van het gemeentehuis in Zeist. Voor deze expositie heeft zij gekozen voor de realistische weergave. De expositie is nog tot begin december gratis te bezoeken.

Haar passie voor het schilderen heeft Carly eigenlijk al van jongs af aan. Sinds 1983 heeft zij zich hier volledig aan over kunnen geven. Ze is begonnen met Aquarelleren bij verschillende docenten en cursusprojecten, zo ook meerdere malen in Frankrijk. Sinds 2001 heeft ze zich verder bekwaamd en werkt ze het meest met Acryl, zowel abstract als figuratief. Sindsdien is ze ook met veel plezier lid van Schildervereniging De Toets in Zeist, alwaar ze zich verder heeft ontwikkeld en met liefde haar kennis en passie doorgeeft.

Goede balans en compositie

In de publiekshal hangen diverse werken, zoals landschappen in de natuur zijn geschilderd in de nabije omgeving van Zeist en die tot leven zijn gebracht door speciale technieken plus in de andere gang een drieluik van berken. In de overige figuratief abstracte werken komt de ware colorist in de schilderes tevoorschijn.

"Ik kijk naar iets: landschap, stilleven, bloemen, levende wezens waarbij een gevoel ontstaat. Dat gevoel probeer ik via mijn ogen, bewustzijn en handen vast te leggen op het doek. Zowel realistisch als abstract, altijd zoekend naar een goede balans en compositie" aldus schilderes Carly.

advertentie