Politieberichten

Nieuws

BUNNIK Ergens tussen zaterdag 9 januari en zaterdag 23 januari is er ingebroken in een op dit moment leeg staande woning aan de Esdoorn. Men heeft deze woning binnen kunnen komen door een raam aan de voorzijde van deze woning te forceren met behulp van een breekvoorwerp. Voor zover bekend is er niets ontvreemd vanuit deze woning.

Let op: Op zaterdag 23 januari zijn er weer Engelssprekende lieden aan de deur geweest bij een woning aan de Burgweg. Deze mannen boden hun diensten aan bestaande uit het leggen van Asfalt voor een pad op hun terrein. Helaas zijn deze mensen door de politie niet meer

aangetroffen, mede door het feit dat deze melding pas een half uur later werd gedaan aan de politie. Maar wees gewaarschuwd. Indien mensen bij u ongevraagd aan de deur komen met zo'n 'aanbieding'. Trap hier niet in want als het pad gelegd is dan bent u waarschijnlijk heel veel duurder uit als dat er was afgesproken. Zo niet dan hebt u nog kans dat het aangeboden pad niet volledig en/of naar behoren is gelegd en al helemaal als u in zo'n geval vooruit hebt betaald.

Dus als dit soort mensen bij U aan de deur komen ga niet op deze aanbieding in, neem het kenteken van de auto op waarmee ze zijn gekomen, en bel 112.

advertentie