Auto's mikpunt van inbrekers

Nieuws

BUNNIK Verschillende geparkeerde auto's vormden dit weekeinde het mikpunt van inbrekers. Daarbij verdwenen onder meer telefoons en computerapparatuur.

Op het parkeerterrein van de Landgoederij' aan de Camminghalaan werden op maandag 11 januari tussen 16.00 en 19.45 uur drie geparkeerd staande auto's van drie verschillende merken open gebroken. Van al deze auto's werd een ruitje ingeslagen. De buit was over het algemeen een tas met daarin kantoorartikelen, I-pad c.q. I-phone, van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Een soortgelijke auto-inbraak vond ook plaats op de Achterdijk nabij 'Restaurant Vroeg'. Ook van deze auto werd een ruitje ingeslagen en werd een laptoptas met inhoud weg genomen. Deze auto inbraak vond plaats op dinsdag 12 januari tussen 18.15 en 21.15 uur.

Ook werden twee geparkeerd staande auto's open gebroken op het parkeerterrein van 'Fort Vechten' gelegen aan de Achterdijk. Ook van deze auto's werd een ruitje ingeslagen en werd oa. een laptop mee genomen. Deze inbraken vonden plaats op donderdag 14 januari tussen 18.00 en 21.15

uur.

Een bewoner van de Stationsweg hoorde in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 januari omstreeks 4.30 uur het alarm overgaan van zijn voor de deur geparkeerd staande auto. Ging vervolgens naar zijn auto, zag niemand meer maar zag wel dat een portier van deze auto open stond. Later bleek dat er ook van deze auto een ruitje was ingeslagen. Er was niets uit die auto weggenomen maar helaas ook geen dader beken.

Vanaf het schoolterrein van het scholencomplex 'De Kersentuin' werd ergens in het weekend van 8-12 januari een zogenaamde 'space scooter gestolen.

[AANRIJDINGEN]

Op de Parallelweg van de Provincialeweg nabij de afslag Rhijnauwen, vond een aanrijding plaats tussen een bromfietser en een personenauto. De bestuurder van de personenauto zag dat hij verkeerd gereden was en keerde zijn auto. Hierbij zag hij een bromfietsbestuurster over het hoofd die daar op de Parallelweg reed. Het gevolg was een aanrijding. Het bleef hier bij materiële schade aan beide voertuigen;

Op de kruising Rumpsterweg/Schoudermantel vond op woensdag 13 januari omstreeks 14.30 uur een aanrijding plaats. Een 76-jarige automobilist uit Utrecht kwam vanuit de Rumpsterweg en stopte voor het rode verkeerslicht. Toen het verkeerslicht op groen sprong trok hij op en zag daarbij een 66-jarige fietser uit Utrecht over het hoofd die over de Parallelweg deze kruising naderde. Hierdoor raakte deze fietser gewond en klaagde over zijn heup. Deze fietser is vervolgens voor verder onderzoek

door de ter plaatse gekomen ambulance mee genomen naar het ziekenhuis.

[ODIJK] In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 januari heeft men geprobeerd in

te breken in een tussenwoning aan de Gaspeldoorn in Odijk Van deze woning heeft men

geprobeerd in te breken door een bergingsdeur en een schuifpui proberen

open te breken. Dat is uiteindelijk niet gelukt.

In de nacht van vrijdag8 januari op zaterdag 9 januari is er in ieder geval één auto vernield. Van deze geparkeerde auto langs de St. Nicolaaslaan werd de spiegel vernield(vermoedelijk er af getrapt). Volgens

de melder van deze vernieling waren er van meerdere auto's een spiegel vernield. Bij de politie kwam tot nu toe maar één melding binnen.

advertentie