Slim Beauty
Slim Beauty Slim Beauty

Afvallen met Vacusteps

Nieuws

BUNNIK Voor veel vrouwen blijft het een eeuwige strijd: die extra kilo's op billen, benen en buik willen maar niet verdwijnen. Je eet gezond en beweegt regelmatig, maar het lukt je maar niet af te slanken op die door jou gewenste plekken.

Vanaf nu kan dat wel. Per 1 januari is SlimBeauty gestart in Bunnik. Een specialistische afslankstudio waar je met behulp van Vacusteps de probleemzones kan aanpakken. De studio is kleinschalig en informeel en wordt geleid door eigenaresse Marijke van Werkhoven.

[SLIM APPARAAT] De Vacustep is een gespecialiseerd apparaat met een uniek vacuumsysteem. De combinatie van een low-impact elliptische beweging samen met de vacuumtechnologie, resulteert in een geconcentreerde vetverbranding, verlies van centimeters en het verminderen van cellulitis op buik, billen en benen.

Een Vacustepkuur bestaat uit 20 of 25 sessies van 30 minuten, waarbij het beste resultaat behaald wordt bij een minimale frequentie van drie keer per week. Trainen op de Vacustep is geschikt voor iedereen: de training is echt low-impact, dus ook als je conditie niet goed op peil is, kan je gewoon komen trainen.

[DE JUISTE VOEDING] Voor een optimaal resultaat is het slim de Vacustep te combineren met de juiste voeding. Daarom wordt er samengewerkt met Puck van Emmerik, gewichtsconsulente uit Werkhoven. Puck is sinds 5 jaar werkzaam vanuit haar praktijk aan huis in Werkhoven.

[OP GEWICHT] Zij begeleidt mensen die op een verantwoordelijke manier willen afvallen. Afvallen of aankomen, maar vooral op gewicht blijven is een uitdaging. Dit kan alleen gerealiseerd worden door de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding én natuurlijk beweging.

[BALANS] Puck helpt iedereen de juiste keuzes te maken en te kiezen voor een gezonde levensstijl, waarbij vooral gelet wordt op de juiste balans tussen eiwitten, koolhydraten en goede vetten.

[ZELF MAKEN] Puck leert je alles zelf te maken van soep, saus tot pizza en koekjes, zodat je weet wat er allemaal in zit. Ook leert ze je etiketten te lezen, zodat je goed weet wat je beter wel en niet kunt nemen.

[KEUZES] Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes op weg naar een gezonder en fitter leven. Wij zien uit naar onze samenwerking om jou zo te kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

[NIEUWSGIERIG GEWORDEN?]
Profiteer nu van onze voorjaarsactie: een kuur van 20 sessies voor 199 euro. Kom een gratis proefles volgen bij Marijke of neem contact op met Puck voor een gratis intake.

Marijke: Slimbeauty.nl, 030-3690 233
Puck: Voedingengewichtscoachpuck.nl, 06-23 23 48 77

advertentie