Nieuwe Hoofdgreenkeeper Golfclub Amelisweerd

10 december 2019 om 11:59 Nieuws Deel je nieuws

De Utrechtse Golfclub Amelisweerd heeft een nieuwe hoofdgreenkeeper aangesteld: Jan Gijzen. Jan heeft bijna 20 jaar ervaring in de aanleg en onderhoud van golfbanen en sportvelden, onder meer als Hoofdgreenkeeper bij Golfclub ’t Zelle en recentelijk als Head Groundsmen voor alle sportvelden van FC Utrecht.

Vanaf 1 januari 2020 zal hij de dagelijkse aansturing van het bestaande greenkeepers team op zich nemen en in nauw overleg met de Baancommissie verantwoordelijk worden voor het uitvoeren van de lange termijn visie voor baanontwikkeling en -onderhoud. Vanaf 2020 staat onder meer een meerjarige bunker- en baanrenovatie op het programma.

Bij zijn inwerkperiode zal hij mede worden begeleid door Wim Oskam van Gras Totaal Beheer, het bedrijf dat afgelopen jaar op zeer betrokken wijze verantwoordelijk is geweest voor het dagelijks onderhoud van de golfbaan. 

Over Amelisweerd

De Utrechtse Golfclub Amelisweerd speelt op een uitdagende en prachtige golfbaan, zeer geschikt voor zowel de recreatieve als de topsport golfer. Amelisweerd is de enige golfbaan in Nederland die binnen 10 minuten fietsafstand van het centrum van een grote stad ligt, met zowel een 18-holes als een 9-holes par-3 baan. Daarnaast is deze golfbaan in het centrum van het land vanuit alle windhoeken ook zeer goed per auto bereikbaar.

Uitgebreide oefenfaciliteiten en de aanwezigheid van 4 teaching-professionals maken de vereniging compleet voor iedereen die wil starten met golf of zijn spelniveau juist verder wil verbeteren. Amelisweerd heeft maar liefst 2 dames teams in de landelijke hoofdklasse spelen, en kent een zeer actief verenigings- en vrijwilligers leven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie