Afbeelding
AlleKabels

Twee miljoenste klant voor Allekabels.nl

Nieuws

Grootste kabelwebshop van Nederland groeit en groeit

Groot feest bij Allekabels.nl. De grootste kabelwebshop van Nederland bereikt deze week de mijlpaal van twee miljoen klanten, waarvan ook een groot deel uit Bunnik komt. Een prestatie van jewelste. CEO Robert Peters is dolblij: “Mensenwerk loont.”

Allekabels.nl is hét schoolvoorbeeld van een landelijke webshop die floreert ondanks de komst van giganten als Alibaba en Amazon. Robert Peters geeft twee redenen voor het succes: Ten eerste zijn wij geen solist, wij werken ook samen met enkele van die grote spelers. In de huidige platformstructuren op het internet zouden deze reuzen helemaal niet zo groot zijn zonder middelgrote spelers zoals wij. Ten tweede doen wij gewoon waar wij goed in zijn en dat is vooral service en maatwerk leveren aan onze klanten. Dat zie ik een Chinees bedrijf nog niet zo snel doen.”

[Optimaal klantcontact]
Operations Director Constantijn Souren vult Peters aan: “We investeren voortdurend in het verbeteren van ons klantcontact. Niet via een extern call center en automatisering, maar met onze eigen mensen. De tijden dat klanten alleen maar vragen stelden over levertijd, lengte en kleur van een kabel zijn in onze branche nu definitief voorbij. Steeds meer willen klanten een adequaat antwoord op diep inhoudelijke vragen. Dat krijgen ze bij ons.”

Een ontwikkeling die onomkeerbaar is. Robert Peters zag het jaren geleden al aankomen. “Grote internetbedrijven konden altijd teren op de kennis die in de vakhandel aanwezig was. Klanten gingen voor advies naar de vakman, maar kochten er niet: op internet was hetzelfde product namelijk goedkoper. Dure serviceverlening door vakmensen werd zodoende niet meer met aankopen gecompenseerd, met als gevolg dat veel vakhandel uit het straatbeeld is verdwenen. De klanten die in het verleden alleen maar hun bestelling bij de internetbedrijven plaatsten kunnen dus geen advies meer vragen aan de vakmensen en wenden zich nu tot bedrijven als Allekabels.nl, waar ze wél terecht kunnen met hun vragen.”

[Ruim 170.000 producten]
Ondertussen groeit en groeit het assortiment en heeft Allekabels.nl inmiddels ruim 170.000 producten op de schappen liggen. De webshop heeft voor elke verbinding de juiste kabel in huis: televisie, laptop, audio, elektriciteit, smartphone, tablet, netwerken, glasvezel, domotica, spelcomputers en camera’s.

Maar Allekabels.nl verkoopt meer accessoires voor een optimale verbinding, werkgenot en bereik binnens- en buitenshuis. Neem de brede collectie powerbanks. Accu’s, ideaal voor iemand die veel onderweg is en niet de gelegenheid heeft om de smartphone of tablet op te laden. Kleine versies, maar ook grotere met meer vermogen en zelfs exemplaren waarmee u meer apparaten kunt opladen. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Nieuwsgierig? Kijk op allekabels.nl. Wie weet bent u straks de drie miljoenste klant.

 

advertentie