Francien van der Wardt voor haar Pipowagen: grafisch vormgever met passie voor haar vak.
Francien van der Wardt voor haar Pipowagen: grafisch vormgever met passie voor haar vak. Babs Bouwman

Creativiteit ontstaat in haar pipowagen

Etalage

Grafisch vormgever Francien van der Wardt van Gendi Design is gespecialiseerd in websites bouwen en 3D-tekenen. Haar Pipowagen is dé plek waar ze deze grote passies uitoefent. Kennismaken? Stuur een mail en ontvang meteen vijf verbetertips.

Babs Bouwman

Francien werkt al jarenlang als grafisch vormgever en heeft veel ervaring met het bouwen van aantrekkelijke websites. Afgezien van de juiste techniek, heeft ze alles in huis om goed functionerende websites te maken. Haar grafisch inzicht biedt veel toegevoegde waarde, want daardoor 'bouwt' Francien met andere ogen en dat zie je terug in het ontwerp: altijd op maat, veel creativiteit en een korte laadduur.

GEVONDEN WORDEN Dat laatste is van groot belang, want als een site niet snel genoeg werkt, haakt de bezoeker eerder af. Hoog scoren in Google is ook een vaak gehoorde wens van bedrijven. Francien ontwerpt in Joomla, waar je gebruikt kunt maken van een SEO-tool om zoekwoorden te optimaliseren. Daardoor wordt je website goed gevonden: dat willen we allemaal toch?

Francien denkt op alle fronten mee met haar klanten. Of je nu een eenvoudige website of een geavanceerde webshop met een betaalsysteem wil. ,,Voordat ik aan de slag ga, verdiep ik mij in de doelgroep en wat de klant wil." Als alles duidelijk in beeld is, begint ze met het ontwerp. Vanzelfsprekend zijn de sites die Gendi Design oplevert altijd responsive en beveiligd. Goed om te weten dat Francien samenwerkt met een mooi netwerk van betrouwbare partners, zoals fotografen, tekstschrijvers, SEO-specialisten en filmmakers.

3D-TEKENEN Een nieuwe passie van Francien is 3D-tekenen, waar ze de afgelopen jaren inspeelt op een nieuwe trend in het grafische vak. Veel mensen hebben behoefte om een kantoor- of woonruimte te visualiseren. Bijvoorbeeld om te bekijken welke en hoeveel meubels erin passen en hoe iets staat. Met behulp van het programma Sketchup maakt ze een artist impression. Met haar 3D-tekenvaardigheden en gestructureerde manier van werken, maakt Francien klanten blij met visualiseren van hun ideeën en dromen.

Francien van der Wardt van Gendi Design is enthousiast, gedreven en oprecht geïnteresseerd in haar klanten. In de omgeving van haar geliefde Pipowagen waar ze alles bij de hand heeft, vindt ze de inspiratie om tot creatieve ontwerpen te komen.

Ook geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@gendidesign.nl en ontvang vijf leuke verbetertips voor een website. Leuke kennismaking toch? Langbroekerdijk 32, Driebergen.
T: 06-10331405. www.gendidesign.nl

advertentie
advertentie