Oldtimerrit Leger des Heils

1 april 2019 om 11:00 Uit-cultuur/nieuws

ZEIST Op zaterdag 1 juni 2019 vindt de oldtimerrit van het Leger des Heils Zeist plaats. De tocht start en eindigt bij Volvo en Ford dealer Broekhuis Blanckenhagenweg 6. Bent u in het bezit van een Oldtimer, dan kunt u tijdens deze tocht van ongeveer 120 km genieten van de mooiste plekjes die Midden Nederland te bieden heeft.

Het Leger des Heils organiseert jaarlijks deze Oldtimerrit waarvan de opbrengst wordt geschonken aan Verpleegkundig kinderzorghuis "Het Lindenhofje" in Amsterdam. De opbrengst zal gebruikt worden voor een onvergetelijke vakantie en dagjes uit. U bent welkom vanaf 9.30 uur de dag eindigt tussen 16.00- 16.30 uur. De kosten voor deelname aan de Oldtimerrit bedragen € 20,- per equipe van 2 personen + € 25,- sponsoring voor " Het Lindenhofje". Voor elke extra passagier kost het u € 10,- Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/ thee en krijgt u een lunch aangeboden. Na de lunch is er een extra verrassing voor u op deze locatie, waardoor de middagrit wat korter is. Tijdens de prijsuitreiking wordt u getrakteerd op een hapje en een drankje.

Uiteraard ontvangt u een routebeschrijving en een rallyschild voor uw oldtimer. U kunt zich tot 18 mei opgeven via het hieronder staande e-mailadres: oldtimerrit-legerdesheilszeist@outlook.com met vermelding van uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, aantal personen, type auto en kenteken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie