Wouter Goes uit Bunnik is voorzitter bij de Zeister Volleybal Competitie en penningmeester bij VC Krommerijn in Odijk.
Wouter Goes uit Bunnik is voorzitter bij de Zeister Volleybal Competitie en penningmeester bij VC Krommerijn in Odijk. Agnes Corbeij

Winst volleyteams VC Kromme Rijn

10 december 2023 om 11:35 Volleybal

BUNNIK/ODIJK De teams van volleybalclub VC Kromme Rijn gaan de laatste wedstrijden van dit kalenderjaar tegemoet. Zowel in de Nevobo als de Zeister Volleybal Competitie.

De Nevobo-heren traden afgelopen zaterdag in Odijk aan tegen Protos. De virtuele ranglijstaanvoerder. De mannen kwamen slecht uit de startblokken en verloren set 1 en 2 terecht. Vanaf de 3e set kwam de kentering. VCKR wist plots het betere spel te spelen. Met name Joaquin en Ruben wisten meer te scoren. Ook de sprongservice van Yvo leverde veel punten op. Set 3 en 4 werden gewonnen zodat een 5e set de beslissing moest brengen. Hierin nam de thuisploeg een voorsprong en gaf die niet meer uit handen. Met de 3-2 deden de heren goede zaken voor de ranglijst.

De Nevobo-dames hadden een relatief eenvoudige wedstrijd tegen de jonge dames van Forza Hoogland Amersfoort. Met name Libby speelde een uitstekende wedstrijd. Ook de rest van het team hield het goede niveau de hele wedstrijd vast waardoor een 4-0-eindstand op het scorebord kwam te staan.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl. Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie