Afbeelding
pixabay

Dames VC Kromme Rijn Volleybal stomen door

Volleybal

ODIJK De dames van volleybalvereniging VC Kromme Rijn blijven goed presteren in de Nevobo competitie. Met weer een klinkende overwinning werden 5 punten bijgeschreven in de ranglijst en ze blijven daarmee koploper. Tegen VV Utrecht werd een goede wedstrijd gespeeld. Set 1 en 2 moest er nog om de punten worden gevochten. Maar vanaf set 3 was het kwaliteitsverschil duidelijk. Een verdiende winst kon op het scorebord worden genoteerd: 4–0.

De heren daarentegen zitten in zware tijden. Ze spelen dit seizoen in een poule met teams uit de westelijke regio die klaarblijkelijk toch wat sterker zijn. Tegen Limes werd goed volleybal gespeeld maar elke set ging nipt verloren waardoor met 0–4 werd verloren. De terugkeer na blessure van coach Gerard binnen de lijnen mocht niet baten. De heren vertrouwen erop dat ze met een fitte selectie in de 2e seizoenhelft meer punten kunnen pakken om kampioen van het rechter rijtje te kunnen worden.

De heren in de Zeister Volleybal Competitie traden met een invallersteam aan tegen kampioen Spik & Span. Daar was géén eer tegen te behalen. Maar er werd ter dege een leuke wedstrijd gespeeld tegen de oud-Cito Zeist mannen.

Het 3e ZVC-Mixteam speelde vrijdagavond in Zeist tegen Cologic. Deze tegenstander staat altijd garant voor een leuke wedstrijd om de punten. Dit keer bleef VCKR aan de goede kant van de score. Met een 2–1 winstpartij kon het weekend worden ingegaan.

Info: www.vckrommerijn.nl

advertentie