Afbeelding

Streekderby Bunnik’73 1 tegen Odijk 1 op zaterdag 28 januari

22 januari 2023 om 14:00 Voetbal

BUNNIK Het is bijna weer zover…de altijd spannende streekderby tussen Bunnik’73 1 en Odijk 1 wordt binnenkort gespeeld op het sportpark van v.v. Bunnik’73 aan de Tolhuislaan in Bunnik.

,,Een wedstrijd om weer naar uit te kijken al is het alleen maar om weer ‘oude’ bekenden te ontmoeten en gezellig bij te praten”, aldus Gerard Overbeek en Wim de Wit namens de Sponsorcommissie Bunnik’73. ,,S.V. Odijk doet het op dit moment aanmerkelijk beter dan Bunnik’73. Bunnik’73 heeft veel jonge spelers moeten inpassen en die moeten nog wennen aan de hogere fysieke belasting. Maar Bunnik’73 heeft de opgaande lijn weer te pakken en het blijven toch speciale wedstrijden waarvan de uitkomst allerminst duidelijk is.”

Vooraf aan deze wedstrijd zal een sponsorpresentatie plaatsvinden van de nieuwe trainingspakken voor het eerste team. Via het netwerk van de trainer van Bunnik’73, Adriaan Groenen, zijn 7 sponsoren bereid gevonden Bunnik’73 de komende periode te ondersteunen.

Deze sponsoren zijn: Van de Kant Bunnik BV, Walter Naron Metsel- en Tegelzettersbedrijf, RayBouw, SFC Bouw, Jetze Dijkstra Tegelzettersbedrijf, Keukenmontagebedrijf J. van Klei en Vulpes Shipment BV.

De wedstrijd begin om 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie