Er zijn even geen jeugdtrainingen bij SV Odijk.
Er zijn even geen jeugdtrainingen bij SV Odijk. Yvonne H

Trainingen stopgezet bij SV Odijk vanwege besmettingen op school

Voetbal

ODIJK SV Odijk heeft per direct alle trainingen voor de jeugd stopgezet. Reden is dat er op een basisschool in Odijk, waarop ook leden van de voetbalclub zitten, coronabesmettingen zijn. ,,Helaas zijn wij geconfronteerd met diverse COVID-besmettingen op een basisschool in Odijk en daarmee ook onder onze jeugdleden en/of ouders van leden. Omdat er binnen SV Odijk kruisbestuivingen zijn tussen jeugdteams, broers, zussen, klasgenoten, vriendjes, etc. zien wij het als noodzaak om voor deze week de activiteiten, waaronder dus ook alle trainingen voor de jeugd (van bambino’s tot en met JO19 en de MO jeugdteams van SVO Kromme Rijnstreek) stop te zetten. Dit doen we om vanuit onze kant er alles aan te doen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan”, laat de vereniging weten.

,,Met deze maatregel nemen we tevens de tijd voor twee zaken, te weten: een beter beeld te krijgen van de besmettingen onder onze (jeugd-)leden vanwege deze corona uitbraak en het voorbereiden op aanvullende coronamaatregelen door SV Odijk. Deze maatregel zal gelden tot en met zaterdag 13 maart.”

Zaterdag 13 maart krijgen ouders van leden bericht of de trainingen weer hervat kunnen worden. Voor de senioren (1e , 2e en 3e ) kunnen de trainingen onder de bestaande voorwaarden doorgaan. SV Odijk: ,,We vragen seniorleden die ouder zijn van een of meerdere basisschoolleerlingen om deze week thuis te blijven. Wij zij ons bewust dat buiten sporten met iemand die, achteraf, corona positief is, niet onder ‘risicovol’ wordt beschouwd. Echter, wij willen als club onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast vragen we nogmaals extra alertheid van jullie. Ontwikkelt je kind (lichte) klachten, blijf dan thuis en laat je kind testen! Is er een positieve test, meld dit dan s.v.p aan ons via de trainer/leider. Zo krijgen we deze week een completer beeld van de besmettingen binnen onze teams.”

advertentie
advertentie