Dani luistert naar de uitleg van de KNVB trainer Dennis Tevreden
Dani luistert naar de uitleg van de KNVB trainer Dennis Tevreden SVO Krommerijnstreek

Odijks talent Dani uitgenodigd bij de KNVB!

Voetbal Deel je nieuws

Vorige week kreeg onze SVO Krommerijnstreek, geweldig nieuws vanuit de KNVB. De 11-jarige Dani is geselecteerd om een training bij de KNVB mee te doen. Bij de KNVB zijn er verschillende meiden teams (zie het als de ‘jonge leeuwinnen’) waarbij de MO12 het jongste team is. 
Talenten uit de regio zijn benaderd om mee te trainen. Totaal werden 30 meiden uit de regio uitgenodigd. Die 30 meiden voegden zich met het bestaande team. Uiteindelijk zullen er 20 meiden doorgaan met de volgende trainingen en ze gaan toewerken naar een toernooi.

Met deze wetenschap, ging Dani met goede moed naar Uithoorn. Op het prachtige complex van Legmeervogels werden de talenten al snel hard aan het werk gezet. De groep werd opgesplitst in groepen, waarbij er verschillende trainingsitems werden afgewerkt.

Het niveau is erg hoog en leuk om te zien dat Dani bij vlagen prima mee kon. Het klasse verschil zat hem wel in het feit dat er al flink wat meiden al een tijd op dit niveau speelden. Maar wat een ervaring en wat een topper die Dani.
Moe maar voldaan liep Dani naar een handjevol trotse supporters onder leiding van voorzitter Hans de Ligt, die ook voor deze gelegenheid gebruik maakte om zijn trots tentoon te stellen.
Namens alle meiden, ouders en trotse supporters: GEWELDIG gedaan Dani. Mocht jouw avontuur hier eindigen dan zijn we super trots. En mocht dit avontuur een vervolg krijgen, dan staan we allemaal voor 100% achter jou!

Groeten van een trotse leider!

advertentie