Rocco van Vliet en Marius Rutting
Rocco van Vliet en Marius Rutting Michel van Roshum

Rocco van Vliet en Marius Rutting nieuwe hoofdtrainers SV Odijk

Voetbal

ODIJK Nadat Co Peek zijn vertrek had aangekondigd bij SV Odijk moest het bestuur op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal van SV Odijk. Dat is gelukt. Rocco van Vliet en Marius Rutting zijn aangesteld om aan de slag te gaan met een ‘jong’ eerste elftal van SV Odijk.

Rocco van Vliet is 37 jaar en vanaf zijn 11e woonachtig in Odijk en vanaf dat moment ook begonnen met voetbal bij SV Odijk. Op zijn 17e debuteerde hij in het eerste elftal. Inmiddels is hij al jaren nauw betrokken bij de jeugdopleiding van SV Odijk. Rocco: ,,Ik hoefde niet lang na te denken om samen met de clubman Marius deze uitdaging aan te gaan. Aankomend seizoen gaan we vol enthousiasme met deze jonge spelersgroep aan de slag en hopelijk kunnen we rekenen op een hoop support."

Marius Rutting, ook 37 jaar en vanaf zijn 14e spelend in de selectie van SV Odijk. Zijn vader Rien Rutting was op dat moment assistent-hoofdtrainer en coach van het 2e elftal en was ook jaren een actieve voetballer bij SV Odijk waar hij twee kampioenschappen binnenhaalde. Marius heeft tot zijn 24ste in het eerste elftal gevoetbald samen met Rocco. Na een zware blessure moest hij helaas stoppen maar de passie voor voetbal is gebleven en de verbondenheid aan de Club SV Odijk ging niet verloren. ,,Samen met m’n vriend Rocco ga ik graag deze uitdaging aan. Prestatie en plezier in het spelletje voetbal zijn de verbindende factor binnen de club. De jeugd en senioren zijn voor mij de beste ingrediënten. Samen wil ik met Rocco toewerken naar een mooi seizoen 2020/2021."

De huidige staf rondom het eerste blijft. Begeleiders Ronald Schippers, Jan Verbeek en medische begeleider Martine van Roshum-Kaboord zullen ook komend seizoen de hoofdtrainers bijstaan.

advertentie
advertentie