Afbeelding
AURORA

AURORA verliest Krommerijnstreek derby van SVF

10 maart 2024 om 16:26 Voetbal Tips van de redactie

WERKHOVEN Op het programma stond afgelopen zaterdag de derby tegen buurtvereniging SVF uit Cothen. Bij AURORA ging het de laatste wedstrijden redelijk tot goed en verzamelde een mooi aantal wedstrijdpunten. SVF stelde de laatste wedstrijden teleur. De laatste twee wedstrijden werden met 5-1 verloren, reden voor trainer Gerard Pouw om zijn ploeg op scherp te zetten om deze derby met winst af te kunnen sluiten. Trainer Conner van der Werf dacht daar precies hetzelfde over en wilde de lijn van de afgelopen wedstrijden voort zetten.

Tijdens het verloop van de wedstrijd bleek SVF de bovenliggende partij te zijn. Veel druk werd er op de spelers van AURORA gezet en ook de persoonlijke duels werden vaak door SVF spelers gewonnen. Na enkele kansen voor zowel SVF als AIURORA wist de thuisploeg na een half uur spelen op voorsprong te komen. Het was spits Wahib el Makrini die vanuit een corner de bal achter keeper Jesse Nomden wist te krijgen. SVF wilde daarna doordrukken om de score te kunnen verhogen en dat lukte ook, zij het met wat hulp van de verdediging van AURORA. Rik van Mispel profiteerde van deze fout en met de stand van 2-0 werd er gerust.

Na rust kon SVF met deze voorsprong wat achterover leunen en zocht AURORA naar de aansluitingstreffer. De eerste kansen waren echter voor SVF maar keeper Jesse Nomden hield zijn ploeg nog in de race. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd kreeg Koen Huisman zijn tweede gele kaart en kon gaan douchen. SVF profiteerde direct nadat AURORA met 10 man verder moest. Het was opnieuw Wahib el Makrini die de 3-0 liet aantekenen. AURORA kreeg nog twee beste kansen, Boris van Echtelt verzuimde de bal van dichtbij in het doel te schieten en Roel Oudshoorn zag zijn kopbal op de kruising belanden. Bij SVF was de vreugde groot na het behalen van deze overwinning terwijl AURORA teleurgesteld de kleedkamer opzocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie