winnaars van de felbegeerde trofeeën
winnaars van de felbegeerde trofeeën De Nienhof

Tennisfeestweek voor de jeugd van De Niënhof

21 augustus 2023 om 08:52 Tennis

BUNNIK Afgelopen week (14 t/m 18 augustus) stond tennisvereniging de Niënhof in het teken van de jeugd. De feestweek vond plaats. Het zogenaamde ‘smashteam’ – een groep ervaren jeugdleden van De Niënhof zorgde voor de dagelijkse organisatie en begeleiding van het evenement.

Circa 40 deelnemende jeugdleden werden in verschillende poules ingedeeld, zodat ze maandag tot en met woensdag elke dag 2 – 3 wedstrijdjes konden spelen tegen leeftijdsgenoten. Op donderdag en vrijdag streden de poule winnaars voor de felbegeerde trofeeën.

Met dit jaarlijkse evenement probeert de vereniging het clubgevoel bij de jongeren aan te wakkeren. Kinderen van diverse leeftijden en speelsterktes zijn samen dagelijks op de club, zien elkaar tennissen en de meeste ervaren tennissers denken mee over het programma en zorgen voor de dagelijkse begeleiding.

Naast de wedstrijdjes werden elke dag leuke activiteiten georganiseerd. Zo verzorgde tennisschool One2tennis een drietal clinics, kon de service snelheid worden gemeten en was er een grote opblaas stormbaan om op te spelen. Ook mocht de jeugd dit jaar de oefenmuurtjes voorzien van een mooie beschildering. De ontwerpen van Just (14 jaar) werden met veel aandacht op de muur aangebracht.

Met 100 jeugdleden, een actieve tennisschool en een betrokken jeugdcommissie is de Niënhof een levendige club voor tennissers vanaf 6 jaar. Activiteiten zoals de feestweek dragen bij aan het vergroten van het plezier in tennis en het ‘clubgevoel’ bij jonge tennissers.

de jeugd mocht dit jaar de oefenmuurtjes voorzien van een mooie beschildering
En ruimte voor ontspanning
winnaars van de felbegeerde trofeeën
de jeugd mocht dit jaar de oefenmuurtjes voorzien van een mooie beschildering
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie