Afbeelding
SV Aurora

Edwin van der Hoeven nieuwe trainer SV Aurora Tennis

9 februari 2022 om 10:30 Tennis

WERKHOVEN/WIJK BIJ DUURSTEDE Edwin van der Hoeven uit Wijk bij Duurstede is de nieuwe trainer van SV Aurora Tennis geworden. Hij stelt zichzelf voor.

Hallo tennisvrienden, mijn naam is Edwin van der Hoeven. Ik ben 53 jaar en woonachtig in Wijk bij Duurstede. Ik ben al meer dan 30 jaar coach en werkzaam in de tennissport. Tijdens mijn carrière heb ik zowel prestatief als recreatief lesgegeven. Ik heb lesgegeven bij Randenbroek Amersfoort en bij Ludenti Doorn. Door mijn passie en ervaring voor de tennissport probeer ik samen met mijn leerlingen het beste eruit te halen. Mijn motto is: ‘Word elk jaar beter’, waarbij plezier voorop staat.”

SLEUTEL VOOR SUCCES ,,Door mijn ervaring heb ik mij toegelegd op het aanmeten van rackets voor mijn leerlingen. Hier werk ik samen met personen die rackets tunen voor de wereldtop van de tennissport. Ik heb veel rackets geadviseerd en materiaal getuned voor niveau spelers rating 1,2 en niveau 3, maar ook vooral het passend zoeken voor de recreant wordt onderschat en is belangrijk op gebied van voorkomen van blessures. Een goed racket, de snaar of grip is zo van belang voor het plezier in tennis. Daarom is het juiste materiaal de sleutel voor succes.

KENNIS ,,Ik heb al eerder bij SV Aurora lesgegeven en na een jaartje in Rotterdam lesgegeven te hebben, toch besloten om weer terug te komen bij SV Aurora in Werkhoven. Ik heb er dan ook weer heel veel zin in om mijn kennis en ervaring met jullie te mogen delen.”

Kijk voor de inschrijfmogelijkheden voor tennisles bij Aurora op www.tennisacademystefantewes.nl. ,,Ik verwelkom je graag op de banen van SV Aurora Tennis in Werkhoven.”

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie