Afbeelding
Archief BDU Media

Mooi wedstrijden op het RMA Verecos open 2021 BLTC Nienhof

9 augustus 2021 om 09:08 Tennis

BUNNIK Het was zondag prima toeven op de mooie gravelbanen van De Niënhof. Door de regen zijn er 4 wedstrijden niet gespeeld. Er waren een aantal mooie wedstrijden te volgen, waaronder die van Emma Staal en Eveline Peeters. Emma kwam aan met haar wisselbeker die zij vorig jaar in de wacht wist te slepen. En door deze ronde te winnen is de kans al weer wat groter dat zij hem ook dit jaar gaat winnen.

De dubbel tussen de Bunnikse dames is gewonnen door Kim Onwezen en Karin Stoopman. Mink Krijnen wist te winnen van Jasper Oosterling. De zomerchallenge boy Sam van den Hof is nog volop in de strijd: zijn singledebuut moest door de regen helaas afgebroken worden en wordt dinsdag vervolgd. 

Maandag komen een aantal Bunnikers op de baan. Om 15.30 uur spelen Melissa Eenkhoorn (DE D), Lenneke Roodenburg (DE B) en Janine Lavooy( DE D). Om 17.30 uur mogen Tom Tielen & Bas Kampman (HD B), gevolgd door Arletta Straatman (DE D) om 18.45 uur, Hugo den Ouden & Co van Drie (HD 35+C) om 19.00 uur. Om 19.15 uur treden Wouter Goes & Bas Lauwers aan (HD 35+B), en als laatste zijn om 20.30 uur Nicolette Kleuver & Mart Baaij aan de beurt (GD 35+C).

CULINAIRE VERRASSINGEN IN DE TENTORANT Ook dit jaar is het weer mogelijk om van dinsdag t/m zaterdag op de club te eten. De leden staan weer met alle liefde de heerlijkste maaltijden voor je te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie