Opening Tennismuur SV Odijk
Opening Tennismuur SV Odijk Lucas Boerwinkel

Nieuwe Tennismuur bij SV Odijk

21 november 2019 om 11:28 Tennis

ODIJK Twee karpers, een schatkist vol goud en een jongen met een tennisracket. Dat zijn enkele taferelen die vanaf woensdagmiddag te zien zijn op de nieuwe tennismuur bij SV Odijk Tennis.

De muur werd geopend door de kinderen van de vereniging zelf, die gezamenlijk het papieren lint, dat een tennisnet symboliseerde, openscheurden. Dit werd begeleid door Henk Pruijssens, voorzitter van de baancommissie, en Madeleine Groenhof, die zich inzet voor de communicatie van de vereniging. Er was al eerder een beschilderde tennismuur, maar deze was van slechtere kwaliteit, vertelt Henk Pruijssens. 'Het werd gevaarlijk met brokstukken die eruit vielen. In overleg met Sporthuis Bunnik, de eigenaar van deze accommodatie, kwamen we tot een nieuwe muur die veel langer mee kan'.

De beschilderde muur is het werk van de Verfdokter, Robert-Jan Brink. Hij schilderde de vorige muur ook. Met enkel spuitbussen heeft hij de schildering gemaakt. De verf daarvan is bestand tegen UV-straling, en droogt snel. ,,Ik ben er zo'n drie, vier dagen mee bezig geweest", vertelt Robert-Jan Brink. ,,Het regende tussendoor, wat vertraging opleverde."

De leden van SV Odijk Tennis kozen deze keer zelf de afbeelding voor de muur. Er werden drie concepten ontworpen door Brink, waarop gestemd kon worden via een online poll. Apen in een jungle, aliens in de ruimte en vissen in een rivier. Ruim de helft van de stemmers koos voor de afbeelding van een rivier. Het symboliseert de Kromme Rijn, die vlak langs de tennisvereniging loopt, vertelt Pruijssens.

Directeur van Sporthuis Bunnik, Arnold Wagemakers, was ook aanwezig en denkt dat de nieuwe muur een positieve invloed kan hebben: ,,Het aantal leden bij sportverenigingen loopt al een tijd terug, daarom is het goed dat verenigingen meer projecten zoals deze ondernemen."

Opening Tennismuur SV Odijk
Opening Tennismuur SV Odijk
Opening Tennismuur SV Odijk
Opening Tennismuur SV Odijk
Opening Tennismuur SV Odijk
Opening Tennismuur SV Odijk
Opening Tennismuur SV Odijk
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie